Vivas Gym

Informatie

Ontdek wat Muay Thai voor jou kan doen!

Vivas Gym is een sportschool in Maastricht gespecialiseerd in het Muay Thai ook wel thaiboksen genoemd.

Muay Thai is een oude vechtsport en wordt al eeuwen in Thailand beoefend. In tegenstelling tot boksen mag bij het Muay Thai ook knieën, ellebogen en benen gebruikt worden. Muay Thai is een van de effectiefste vechtsporten ter wereld. In Nederland heeft het Muay Thai zich omgevormd tot het kickboksen door een aantal technieken en traditionele rituelen weg te laten.

Vivas missie is om het Muay Thai voor iedereen toegankelijk te maken. Het is een prachtige sport waar je niet alleen fysieke maar ook mentale resultaten mee behaald. Respect, discipline en zelfbeheersing naar jezelf en naar anderen toe zijn onze kernwaarden.

Shiva groep:

De Shiva groep is voor 15+ en is een mix tussen jongeren en volwassenen. Discipline, respect en zelfbeheersing staan in deze lessen centraal. We trainen het traditionele Muay Thai in combinatie met conditietraining. Elke les is weer keihard werken!

Women’s Only:

De Women's Only groep is alleen voor vrouwen in de leeftijd van 18 jaar en ouder. We trainen het traditionele Muay Thai in combinatie met conditietraining. De technieken worden op een laagdrempelige manier aangeleerd en in vergelijking met de andere groepen ligt de focus in deze groep minder op het sparren.

Sinds januari 2017 is Vivas te vinden in hun eigen pand aan de Scharnerweg 44 in Maastricht.

Je bent van harte welkom in Vivas Gym!

Boksen
Kickboksen
Beweging

Scharnerweg 44
6224 JH Maastricht
085 0609637

Abonnementen

Locatie

Als ODS-lid starten bij Vivas Gym ?

Meld je vandaag nog aan!