Zwembad De Ijzeren Man

Leef je uit in de golven van het mooie zwembad de IJzeren Man in Weert. Ontdek de mogelijkheden van het wedstrijdbad of doe mee aan verschillende wateractiviteiten. Beleef een heerlijk dagje uit in het zwembad, de waterskibaan en de beachclub.

Wil je gaan zwemmen bij zwembad De IJzeren Man in Weert? Stuur dan eerst een mail naar info@zwembadweert.nl waarin je de volgende gegevens vermeldt: voornaam, achternaam, geboortedatum, telefoonnummer en pasnummer ODS. Er wordt dan een ODS-account voor je aangemaakt en vervolgens ontvang je een mail met je gebruikersnaam en wachtwoord. Vanaf dat moment kun je komen zwemmen met je ODS-pas.

 

Het aanbod

Activiteit Bijbetaling lid*
Banenzwemmen 0,00
Recreatief zwemmen 0,00
Waterskie t/m 17 jaar Variabele kosten
Waterskie vanaf 18 jaar Variabele kosten

 

De aqua lessen zijn enorm populair, wat heeft geleid tot volle groepen en zelfs een wachtlijst. Dit betekent dat je met een ODS-abonnement op dit moment helaas geen gebruik kunt maken van deze lessen.

Goed nieuws voor watersportliefhebbers! Waterskiƫn is een beschikbare activiteit tot oktober. Meer informatie en acties vind je terug bij ons vitaliteitsaanbod.

Maximale capaciteit en reserveringen: Om een veilig en aangenaam verblijf in ons zwembad te garanderen, hanteren we een maximumcapaciteit van 750 personen. Om teleurstelling aan de poort te voorkomen, is het noodzakelijk om je bezoek van tevoren via onze webshop te reserveren.

*ODS-Vitaal is niet verantwoordelijk voor prijswijzigingen van activiteiten en faciliteiten bij het zwembad.