Zwembad en waterskibaan De IJzeren Man

Informatie

De IJzeren Man is een natuur- en recreatiegebied Nederlands-Limburg. Kom recreatief zwemmen, doe mee met onze sport- of zwemlessen geniet bij de Beach club of maak een rondje op onze waterskibaan. Het kan allemaal bij zwembad en waterskibaan De IJzeren Man!

Leef je uit in de golven van ons mooie zwembad de IJzeren Man in Weert. Ontdek de mogelijkheden van het wedstrijd bad of doe mee aan verschillende wateractiviteiten.
Met je algemeen zwemabonnement kun ja ALLEEN Zwemmen . Wil je gaan waterskiën, koop dan een ticket via onze site via Waterski!

Waterskibaan De IJzeren Man is een 5-mast waterskibaan van ruim 805 meter lang. De vijfde extra mast maakt de baan toegankelijk voor beginners. De obstakels zorgen ervoor dat er voldoende uitdaging is voor gevorderden! Jong en oud kunnen zich uitstekend vermaken door de veelzijdigheid van deze activiteit. Belangrijk om te weten; De waterskibaan is toegankelijk ( maart t/m oktober) voor personen vanaf 10 jaar in het bezit van minimaal zwemdiploma A. 
Met je waterski account kun je ALLEEN waterskiën EN zwemmen op DEZELFDE DAG. Wil je op een andere dag gaan zwemmen? Dan dien je een ODS-Vitaal zwemabonnement af te sluiten! 


Wij bieden de volgende abonnementen;

Algemeen Zwemabonnement

Waterski ticket 

Zwemmen
Waterski
Beweging
Ontspannning
Mindset

Geurtsvenweg 1
6006 SN Weert
31(0)495 – 537170

Abonnementen

Locatie

Als ODS-lid starten bij Zwembad en waterskibaan De IJzeren Man?

Meld je vandaag nog aan!