Algemeen Zwemmen

Informatie


Voor € 8,50 per maand geeft de ODS-zwempas je onbeperkt toegang tot alle aangesloten zwembaden. Je kunt dus ook eens een ander bad proberen (meestal zonder extra kosten). Met de zwempas kun je recreatief zwemmen (vrij zwemmen) en baantjes trekken. Bij sommige zwembaden krijg je via ODS ook nog eens korting op zwemles of andere activiteiten, zoals aquarobics, aquabiking, aquafitness, aquajoggen, aquazumba, floatfit, lunchzwemmen en zwangerschapszwemmen.

Klik op één van de onderstaande locaties voor meer informatie.

Optisport Kerkrade (voorheen D'r Pool) let op: eventuele toegangspas dient eenmalig aangeschaft te worden ( geen borg maar aankoop) 

De Bronspot Brunssum

De Haamen Beek  Met je ODS-pas kun je met een bijbetaling gebruik maken van de Aqua Sportief-lessen, Aquabootcamp, Aquarobics, Aquaboxing, Aquajoggen, Aquapower, Aqua fit & vitaal.

De Nieuwe Hateboer Sittard

Geusseltbad Maastricht let op: voor het reserveren van het Geusseltbad dien je op hun site te reserveren. Ga naar 'MijnODS' en log in, volg de volgende stappen voor de link:

  1. Log in
  2. Ga naar vitaliteitsaanbod
  3. Type in 'Algemeen Zwemmen'
  4. Ga naar abonnement --> klik op meer info 
  5. In de beschrijving staat de link

Laco Glanerbrook Geleen

Het Anker Born 

In de Bandert Echt

Zwembad Hoensbroek (voorheen: Otterveurdt) let op: eenmalige kosten magneet strip € 7.50. 

Steinerbos Stein In de zomermaanden/hoogseizoen 1 april 2024 t/m 30 september 2024 geldt er een bijbetaling van € 5,- aan de kassa omdat je dan gebruik kunt maken van het gehele park. Met je ODS-pas kun je met een bijbetaling gebruik maken van alle Aqua-lessen, baby-kleuterzwemmen, floatfit en zwangerschapszwemmen.

De Joffer Voerendaal

In de Bende Landgraaf

Mosaqua Gulpen

De IJzeren Man Weert Wil je gaan zwemmen bij zwembad De IJzeren Man in Weert? Stuur dan eerst een mail naar info@zwembadweert.nl waarin je de volgende gegevens vermeldt: voornaam, achternaam, geboortedatum, telefoonnummer en pasnummer ODS. Er wordt dan een ODS-account voor je aangemaakt en vervolgens ontvang je een mail met je gebruikersnaam en wachtwoord. Vanaf dat moment kun je komen zwemmen met je ODS-pas. Reserveren is niet verplicht maar wordt wel dringend aangeraden om teleurstelling te voorkomen. Zorg dat je ingelogd bent met je ODS account als je tickets gaat reserveren. Alleen dan hoef je niet af te rekenen in de webshop. Aqualessen zijn hier niet mogelijk i.v.m. wachtlijsten.

De Roerdomp Roermond

De Treffer Eijsden.Aquafitness
Zwemmen
Ouder & kind zwemmen
Beweging

Abonnementen

Locaties (17)

Als ODS-lid starten bij Algemeen Zwemmen?

Meld je vandaag nog aan!

Andere aanbieders in de categorieën Aquafitness, Zwemmen , Ouder & kind zwemmen