Thermae 2000

Informatie

ODS Voucheractie, ontspan met het mooiste uitzicht van Nederland

Geef jezelf, of een ander, 'Thermae' cadeau

In het groene hart van Zuid-Limburg, op de top van de Cauberg, ligt wellnesscentrum Thermae 2000. Plons in de warme thermale binnen- en buitenbaden met water uit eigen bron, bubbel in de whirpools en ontspan in de vele sauna’s en stoombaden. 

Als lid van ODS kun je nu extra voordelig een dagje ontspannen bij Thermae 2000 in Valkenburg. Je mag zoveel vouchers bestellen als je wilt en een voucher is onbeperkt geldig! Een ideaal cadeau dus! 

Je kunt een dagentree voucher bestellen voor maar € 27,50 (normale prijs € 42,50). Bij een dagentree voucher heb je 7 uur toegang tot de faciliteiten inclusief deelname aan gratis activiteiten. Een halve dag voucher kan ook. Deze kosten maar € 20,00  (normale prijs € 30,00).

Reserveer je wellnessdag via www.thermae.nl/ODS-cadeau

Sport & Wellness abonnementen Thermae 2000

Thermae 2000 biedt een uitgebreid aanbod van abonnementen om je vitaliteit te bevorderen in combinatie met de juiste zorg en begeleiding. De volgende abonnementen worden op basis van 1 sessie per week door deskundigen binnen Thermae 2000 uitgevoerd: Aqua Fitness, Fysio Fitness, Bootcamp, Yoga en Mindful Bewegen. Een sessie duurt 50 minuten en wordt gegeven in kleine groepen. Deze abonnementen worden aangegaan voor de duur van 6 maanden, waarna ze maandelijks opzegbaar zijn.

Voordat je start met een abonnement krijg je een korte gratis intake. Tijdens je intake wordt je conditie, belastbaarheid en eventuele klachten in kaart gebracht. Vervolgens wordt een passend en persoonlijk schema samengesteld, gericht op je doelstelling, beschikbaarheid en vorm van abonnement

Toegang tot wellnessfaciliteiten

Na alle sessies mag je nog 2 uur gratis gebruik maken van alle faciliteiten van Thermae 2000. In deze 2 uur mag je vrij oefenen in het water of gewoon genieten van de sauna’s en baden. Dat wil zeggen dat er in totaal 3 uur bezoek wordt gerekend vanaf het moment van inchecken totdat je weer uitcheckt bij de receptie.

Langer dan 3 uur mag natuurlijk ook!
Bij een bezoek langer dan 3 uur betaal je € 15,00 bij als je uitcheckt.


Aquafitness
Fitness
Fitness PLUS
Groepslessen
Wellness
Yoga
Beweging
Ontspannning

Cauberg 25-27
6301 BT Valkenburg

Abonnementen / aanbod

Aqua Fitness 1x per week
Bootcamp 1x per week
Fysio Fitness 1x per week
Mindful bewegen 1x per week
Yoga & welness 1x per week

Locatie

Als ODS-lid starten bij Thermae 2000?

Meld je vandaag nog aan!

Andere aanbieders in de categorieën Aquafitness, Fitness, Fitness PLUS, Groepslessen, Wellness, Yoga